Lån til nyt tag

hvad slags tag skal jeg vælge?Bolig renten er p.t. helt i bund og netop derfor vælger flere og flere at låne penge til f.eks. at få lagt et nyt tag eller andre typer af bolig renovering som f.eks. ny facade, nye gulve, vinduer osv. Men er det et godt tidspunkt at låne på eller vil det bedre kunne betale sig at vente lidt tid eller spare op inden man går i gang med et sådant renoverings projekt?

Lån nu eller vente?

Det er faktisk ikke rigtig nogle fordele ved at vente med at låne penge hvis man f.eks. skal have lagt et nyt tag på sit hjem, renten er historisk lav hvilket gør at du hurtigere vil få dit lån betalt tilbage men derudover er håndværker priserne også temmelig lave pga. der stadig er mangel på arbejde hos mange faglærte som f.eks. tømrer og tagdækkere. Den 3. fordel ved at få lagt nyt tag på sit hjem nu er at du for hver person over 18 i husstanden kan trække 15.000 fra med den nye boligjobplan, så er i f.eks. 3 voksene er det 30.000 kroner at spare ved f.eks. at få lagt et betontag nu her frem for at vente et år eller 2.

Hvad type af lån?

Det kan være svært at beslutte sig hvis man skal ud og optage et lån til bolig renoverings projekter da der er så mange forskellige lånetyper på marked nu om dage. Heldigvis er det dog en nemmere opgave en at vælge hvilken tagtype du skal have, med tagtyper som tegltag, skifertag, betontag eller tagpap er det bestemt ikke en nem opgave at vælge model når der skal lægges nyt tag på hjemmet. Lige nu vil vi anbefale at man optager et almindeligt boliglån til sit tag da renten er temmelig stabil her og stadig i den helt lave ende. Glemt alle det med afdragsfrihed osv. da det ofte er tale om et lån til under 200.000 og det derfor er med at få det betalt tilbage så hurtigt du kan mens renten stadig er lav og du oven i købet har tilskud fra udført arbejde.

Nyt tag eller nye vinduer?

Ok, du har nu fundet ud af at det er det rette tidspunkt at optage et bolig lån på men skal de bruges på et nyt betontag eller på de her flotte dannebrosvinduer du så forleden? Det er så helt op til dig alt efter hvad du har mest behov for eller syntes du helst vil bruge pengene på, det eneste vi kan sige er at lige nu er tidspunktet rigtigt godt til at få udført disse her typer af opgaver frem for at vente et par år.

hvorfor lån til nyt tag i betonHar du brug for mere information om de forskellige tagtyper kan vi anbefale siden gratistagtjek.dk hvor du via deres online beregner kan få lavet et gratis tagtjek eller finde information om alle mulige tagtyper lige fra et almindeligt tegltag til et elegant skifertag – du finder siden her