Opsætning af hegn til børnehave

TtrådHegn til børnehave som også lige har fået et nyt wordpress cms system med plugins.Så er det blevet tid til at få sat et nyt hegn op ved den lokale børnehave i morsø. De havde et hold teknikere nede fra Ishøj hegn for at undersøge hvilken type af hegn som ville passe bedst til børnehaven og valgt faldt på et traditionelt trådhegn. Men hvorfor er det så kompliceret en opgave at vælge det rigtige hegn til en grund? Det at vælge en type af indhegning er ikke nogen nem opgave, især ikke da der findes over 15 forskellige typer af indhegning som vi benytter her i Danmark. Det er f.eks. fletværkshegn, som så kan være i almindeligt stål eller galvaniseret stål, panelhegn, mobilhegn, industrihegn eller boldhegn. Derudover er det masser af forskellige tilbehør som automatisk skydeport, porte til indkørsel, låger og bomme. Så det med adgangskontrol til et område er faktisk en hel videnskab. Et sort trådhegn som det det blev besluttet at bruge i børnehaven er derfor et meget traditionel og almindeligt valg til den type indhegning. Da det er tale om en børnehavn er der flere krav der skal opfyldes. Det skal f.eks. være i en god kvalitet og være et sikkert hegn, så børnene ikke kan komme til skade på det. Det skal kunne forhindre børnene i nemt at klatre over det og smutte væk, hvis pædagogen er uopmærksom et øjeblik. Derudover skal det ikke være så stort af det virke skræmmende eller tydeligt at børnene er spærret inde. For at få det perfekte hegn til en børnehave er det derfor vigtigt, at alle disse elementer passer sammen. Der var f.eks. snak om et trådhegn 180 cm, men den ide blev hurtigt droppe igen.

Andre nyheder

Det nye hegn til børnehaven er ikke det eneste nyt der sker. Børnehavnen har også fået opdateret deres hjemmeside til et WordPress CMS system, da der findes et hav af forskellige gratis plugins til WordPress, som gør at det bliver en solid og billig løsning for dem. Den nye hjemmeside er dog ikke helt færdig da det lige mangler de sidste små ting, så som online kalender og personlig forældre profil der på. Den skulle gerne gøre det nemmere at få formidlet de forskellige informationer ud til forældrene, men det vil jo nok kræve at alle begyndte at bruge hjemmesiden, hvilket godt kunne blive en smule svært.

Få børnehaven gjort hyggelig

Når det nye hegn er sat op, så skal der afsættes lidt penge og tid til haven. Her skal firmaet Fences and Garden stå for at skabe nogle hyggelig og samtidig interessante omgivelser for både børn og voksne. Det skal være plads til at børnene kan bolte sig uden at skal passe på ikke at knække blomster eller mindre træer, så det bliver også lidt af en opgave for Fences and Garden.

Til alt dette har de lånt penge i morsø sparkasse og man regner med at det vil tage cirka 6 måneder inden alt er på plads og den nyrenoverede børnehave igen kan åbne op for de små.